Holedeč - I. A

Ve středu, 19. 6. 2024, proběhl v úpravně vody v Holedeči Pohádkový den otevřených dveří. Třída 1.A se ho zúčastnila. Děti tento den přišly natěšené do školy s batůžky a ve sportovním oblečení. Autobus nás dovezl ráno do Holedeče, kde už na nás čekal zajímavý program. Byly připraveny různé atrakce – například lovení rybiček, cvičení s obručemi, trampolína a mnohé další. To proto, abychom si zkrátili čekání na prohlídku.
Konečně si pro nás přišla pohádková postava a my mohli vyrazit na prohlídku. Zajímavé to bylo u víly Bublinky, kde nám otevřela „bublinkovač“, ze kterého foukala velká zima a voda tam velmi bublala. Vodník nám zase ukázal, které potrubí vede do Žatce, abychom se potom mohli napít pitné vody.
Dětem i nám se prohlídka moc líbila, všechny pohádkové postavy říkaly, že jsou nejdůležitější. A skutečně byly. Bylo zvláštní vidět, kolik práce je potřeba, aby k nám do našich domovů doplula čistá pitná voda.
Po krásné prohlídce se děti nasvačily a autobusem jsme vyrazili zpátky do Žatce. Protože nám ještě zbývala asi půl hodina času, nešli jsme do školy, ale zaběhli jsme si na hřiště u gymnázia, kde jsme se ještě pořádně vyřádili a pak už jsme se vrátili zpět do školy s hezkými zážitky.
Akce se vydařila, počasí nám vyšlo a my už víme, proč se vodou musí šetřit.

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011