Den dětí - IV. B

Den dětí se stal pro naši školu už tradicí. Těšili jsme se na něj i letos. A kde na něj bereme penízky? Během roku tvoříme rozličné výrobky na vánoční i velikonoční jarmak a za utržené peníze si pak nadělujeme radost. Ta letošní byla dvojnásobná. Ještě před samotným svátkem dětí jsme navštívili kino. Promítal se film Gump 2. Je o obyčejném pejskovi s neobyčejnou duší. Ke konci příběhu mnohým ukápla slzička, když báječný psí kamarád odešel za svým páníčkem do pomyslného nebe.

Smích a radost se nám ale ve velkém vrátily na školním hřišti. Vyšší stupeň si pro nás zase připravil legrační aktivity. Za každý splněný úkol jsme dostávali žetonky, platidlo, které jsme v samém závěru vyměnili za hračky a pamlsky.

Během akce jsme si vyzkoušeli třeba kroužení obručí na čas, běh na běžkách po trávě, skládání puzzle, běh s kufrem a mnoho dalších. Mrkněte na fotky a pobavíte se stejně dobře, jako jsme se nasmáli my. Užívali si velcí i malí. Jenom zima nemusela být tak velká.

O přestávce jsme ještě dostali zmrzlinový kornoutek a pití.

Prožili jsme parádní den s našimi staršími kamarády a získali spoustu sladkých odměn pro naše mlsné jazýčky. Už teď se těšíme na příští svátek dětí. A abychom si mohli patřičně užít, přijďte zase k nám o Vánocích i o Velikonocích. Naše výrobky vás rozhodně potěší.

                                                                                                          žáci IV. B a třídní učitelka

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011