Školní výlety - VIII. A

Tak jako každý školní rok i letos se závěrečné dny měsíce června nesou ve znamení odpočinku po celoroční náročné dřině, který mají všichni spojený především se školními výlety. Žáci z 8. A si pro své odreagování vybrali hned 3 cíle – Laser Game v Mostě, okolí řeky v Žatci a bowling.

V pondělí 17. 6. jsme se společně vydali vlakem na výlet do Mostu. Cíl byl jasný – užít si trochu zábavy při hře Laser Game. Po pohodové cestě a povinné skupinové fotce ve stylu „Dycky Most!“ jsme se pěšky přesunuli do laser arény. Následovalo rozdělení do týmů, nahlášení přezdívek do hry, „vyzbrojení“ laserovými pistolemi a šlo se na věc. Týmy se postupně ve hře střídaly a po každé „bitvě“ všichni hráči netrpělivě vyhlíželi výsledkovou listinu. Někteří bravurně zúročili zkušenosti s hraním počítačových her a jejich skóre každou hrou narůstalo nevídaným tempem, jiní byli rádi, že se jim podařilo získat alespoň nějaké bodíky. Ve finále ale bylo vcelku jedno, kdo se jak v tabulkách umístil. Cíl pobavit se společně, užít si třeba i trochu adrenalinu a nasbírat nové zážitky byl jednoznačně splněn. Mohli jsme spokojení a taky trochu unavení vyrazit na zpáteční cestu do Žatce.

Druhý výlet nás zavál k řece Ohři v Žatci, kde jsme si chtěli udělat pohodové sportovně-relaxační dopoledne. Po příchodu jsme nejprve připravili ohniště a opekli si buřtíky a marshmallow. Následně se každý věnoval aktivitě, která mu byla nejbližší – někdo si zahrál fotbálek, další parta se věnovala karetním i jiným společenským hrám, někteří relaxovali a opalovali se, nebo se vrhli na botanický průzkum okolí. Výlet pokračoval přesunem do sportovního areálu vedle žateckého koupaliště, kde jsme si užili poslední chvíle dopoledního programu a pak už hurá domů.

Poslední výlet máme teprve před sebou – v úterý 25. 6. nás čeká bowling v KD Moskva v Žatci, kde si vyzkoušíme trochu zdravého soupeření a naladíme se na nadcházející prázdniny.

Mgr. Jaroslav Haušild, třídní učitel

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011