Světlo Kadaň - VII. B

Dne 15. října se naše třída, 7.B, zúčastnila preventivního programu Světlo Kadaň, který byl zaměřen na téma umění se rozhodnout a dohodnout. Tento program byl připraven s cílem podpořit žáky v rozvíjení schopností komunikace a spolupráce, které jsou klíčové nejen pro školní prostředí, ale i pro běžný život.

Během programu jsme se věnovali praktickým cvičením (identita, příběh, podpisovka, spící medvěd, komunikační kresba), která nám umožnila lépe pochopit, jak správně komunikovat a naslouchat druhým. Mohli jsme si vyzkoušet různé scénáře a uvědomit si, jaký dopad mají naše rozhodnutí nejen na nás, ale i na naše okolí.

Program nám připomněl, jak důležité je umět naslouchat druhým, být otevřený kompromisům a najít společnou řeč, když dojde k neshodám. Také jsme si uvědomili, jak důležité je zůstat klidný a respektovat názory ostatních, což je hlavní nejen při řešení konfliktů, ale i při každodenní komunikaci.

Z programu jsme si odnesli mnoho praktických zkušeností, které můžeme využít nejen ve škole, ale i ve svém osobním životě. Děkujeme organizátorům Světlo Kadaň za skvělý zážitek a užitečné rady, které nám určitě pomohou v budoucnu lépe se rozhodovat a dohodnout.

uživatelský obsah - vždy jako první článek!!!

---slider---

error Slider nebyl nalezen.

---sociální sítě---

.

.

.

.

.

.

Kontaktujte nás

Jižní 2777, okres Louny, 438 01 Žatec

+420 415 741 011